Om os

Vi er europas største ladcykel butik, fyldt med ladcykler, cykeltrailere og børnecykler.

Vi bestræber os på at have alt i vores showroom, så du som kunde kan se og prøve varerene inden du beslutter dig!
Vi har målrettet vores segment af produkter der henvender sig til børn og børnefamilier, med børn fra 0 til 8 år, og fører kun de mærker og modeller vi selv kan stå inde for!.
Så du som kunde ved hvad vi står for, og ikke går ud af døren med en dårlig kvalitet!.

Se presentationsvideo af vores butik indenfor

 

KOM OG BESØG OS

Vores fysiske butik ligger på Jernbane alle 19, 2720 Vanløse hvor du vil få den bedste service. Vores ansatte er din personlige shopper der hjælper dig med at finde den korrekte ladcykel og ikke bare en pakkeløsning. Vi har kompetencerne til at hjælpe dig med at finde den korrekte vare og det udstyr som du har behov for. Vi er de bedste på markedet, og kan med garanti vejlede og servicere dig til din fulde tilfredshed!.

Ladcyklen i Vanløse

Vores fysiske butik ligger på Jernbane Allé 19, 2720 Vanløse hvor du vil få du den bedste service. Vores ansatte er din personlige shopper der hjælper dig med at finde den korrekte ladcykel og ikke bare en pakkeløsning. Vi har kompetencerne til at hjælpe dig med at finde den korrekte vare og det udstyr som du har behov for. Vi er de bedste på markedet, og kan med garanti vejlede og servicere dig til din fulde tilfredshed!

 

Giv os en anmeldelse på Google

Vis andre kunder din mening af ladcyklen. Vi takker for hjælpen :-)

© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.