Om os

Vi er europas største ladcykel butik, fyldt med ladcykler, cykeltrailere og børnecykler.

Vi bestræber os på at have alt i vores showroom, så du som kunde kan se og prøve varerene inden du beslutter dig!
Vi har målrettet vores segment af produkter der henvender sig til børn og børnefamilier, med børn fra 0 til 8 år, og fører kun de mærker og modeller vi selv kan stå inde for!.
Så du som kunde ved hvad vi står for, og ikke går ud af døren med en dårlig kvalitet!.

Se presentationsvideo af vores butik indenfor

 

KOM OG BESØG OS

Vores fysiske butik ligger på Jernbane alle 19, 2720 Vanløse hvor du vil få den bedste service. Vores ansatte er din personlige shopper der hjælper dig med at finde den korrekte ladcykel og ikke bare en pakkeløsning. Vi har kompetencerne til at hjælpe dig med at finde den korrekte vare og det udstyr som du har behov for. Vi er de bedste på markedet, og kan med garanti vejlede og servicere dig til din fulde tilfredshed!.

Ladcyklen i Vanløse

Vores fysiske butik ligger på Jernbane Allé 19, 2720 Vanløse hvor du vil få du den bedste service. Vores ansatte er din personlige shopper der hjælper dig med at finde den korrekte ladcykel og ikke bare en pakkeløsning. Vi har kompetencerne til at hjælpe dig med at finde den korrekte vare og det udstyr som du har behov for. Vi er de bedste på markedet, og kan med garanti vejlede og servicere dig til din fulde tilfredshed!

 

Giv os en anmeldelse på Google

Vis andre kunder din mening af ladcyklen. Vi takker for hjælpen :-)

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.