Handelsvilkår

Handelsvilkår

Handelsvilkår for Ladcyklen.dk – fordi en sikker handel og rene linjer er vigtig for os!.

§1 Parterne
Forretningsvilkår gælder mellem Ladcyklen.dk, Cvr. nr.: 27178677, Jernbane alle 19, 2720 - Vanløse, Danmark (i det følgende benævnt Ladcyklen.dk) og den registrerede kunde (i det følgende benævnt Kunden).


§2 Bestilling/Aftaleindgåelsen
Aftalen indgås hovedsageligt ved Kundens elektroniske bestilling på vores Website. Derudover kan købsaftale indgås enten skriftligt (herunder via E-mail) eller mundtligt (herunder telefonisk).


§3 Aftalens indhold
Kunden er underlagt de forretningsvilkår der er gældende på bestillingsdatoen. Forretningsvilkårene finder anvendelse på alle aftaler der indgås mellem Ladcyklen.dk og Kunden som de eneste vilkår og erstatter alle andre vilkår.


§4 Reklamationsret
Stk. 1. I henhold til købelovens regler yder Ladcyklen.dk en reklamationsret på 2 år.
Stk. 2. Afhjælpning. Ladcyklen.dk forbeholder sig ret til at afhjælpe fejl og mangler ved varer i overensstemmelse med Købelovens regler.
Stk. 3. Returnering. For regler angående returnering af varer se §10 om returvarer.
Stk. 4. Tilbagesendte varer vil blive testet af Ladcyklen.dk. Forefindes der ingen fejl eller mangler ved varen vil kunden blive opkrævet et testgebyr samt forsendelsesomkostninger. Testgebyret udgør 120 kr. inkl. moms pr. påbegyndt 15 min.


§5 Produktinformation
Stk. 1. Ladcyklen.dk bestræber sig på, at oplyse så præcist og korrekt som muligt om de pågældende produkter.
Stk. 2. Billederne der findes på de følgende domæner, som kan ses i domænelisten i bunden af siden(-) er eksempler, og nogle kan være vist med ekstra udstyr/yderligere tilbehør og er ikke en del af aftalegrundlaget, samt farver kan variere fra virkelige farver på produktet.


§6 Priser
Alle priser er angivet inklusive moms, medmindre andet udtrykkeligt fremgår.
§6.2 Pris Garanti
Finder du varen billigere et andet sted, om det er en fysisk butik, eller en netbutik, får du varen til samme pris.
Se mere på vores hjemmeside om hvordan du benytter prisgarantien.

Læs mere her: Prismatch


§7 Betaling
Stk. 1. Kreditkortbetaling.
Det er muligt at betale med kreditkort hos Ladcyklen.dk. Betalingerne foretages via ePay.
Betalingen kan i visse tilfælde blive trukket før modtagelse af varen, når køber har godkendt bestillingen, og hvis der er ventetid på varen.
For private kunder pålægges der IKKE kort gebyer.
-Bruges der lokale firmakort, EEA firmakort og alle non-EEA kort pålægges der gebyr.

Læs mere her: Kortgebyrer


§8 Levering
Leveringen vil, alt efter lagerstatus, ske inden for 1-3 hverdage efter at din ordre er modtaget. Ladcyklen.dk bestræber sig altid på at have de fleste produkter på lager. Dog kan visse ladcykler, der skal specialfremstilles (-) eller håndbygges, have længere leveringstid og kunden vil blive kontaktet om leveringstiden.

Levering til pakkeshop med GLS koster kr. 39,00
Levering til erhvervsadresse med GLS koster kr. 49,00
Ved køb over 500 kr. er prisen kun 39kr. på levering på udstyr og reservedele til GLS pakkeshop og GLS erhverv.
Det er gratis at hente varen i vores butik i Vanløse.


§9 Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på telefon 82 82 89 89 og benytte standardfortrydelsesformularen: https://www.ladcyklen.dk/returnering-af-varer
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:
Nogle cykelanhænger, børnecykler over 20” og ladcykler.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 70-600 kr.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Ladcyklen.dk, Jernbane alle 19, 2720 Vanløse
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


§10 Returvarer & ombytning
Har du en returvare bedes du udfylde formularen under "RETURVARER" https://www.ladcyklen.dk/returnering-af-varer
Derefter vil du få oplyst alle nødvendige forsendelsesoplysninger. Forsendelse af returvarer sker for kundens regning medmindre andet konkret er aftalt.
Ved valg af "Pengene retur", tilbagebetaler Ladcyklen.dk det fulde beløb eksklusiv Ladcyklen.dk's forsendelses omkostninger til os.


§11 Fortrolighed
Stk. 1. Logstatistik bruges på vores website og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m. På vores website anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller ved oprettelsen af en brugerprofil. 
Logstatistik bruges desuden til: Personprofilering af markedsføringen overfor brugeren, for at skabe øget brugervenlighed. 
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse. 
Personoplysningerne registreres hos Ladcyklen.dk og opbevares af magentohotel.dk 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og bogholderi.
Alle oplysninger vedr. kreditkort betalinger krypteres hos ePay.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger, herunder kreditkortnummer mv. på denne webside. 
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. 
Som registreret hos Ladcyklen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ladcyklen.dk via e-mail.


§12 Tvister
Dansk lovgivning finder anvendelse på aftaler indgået mellem Ladcyklen.dk og Kunden.


§13 Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os. Kontakt os her
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr


§14 Gyldighed
Disse vilkår træder i kraft den 1. marts 2016.

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.