Chike Bike

chike ladcykel banner og test                             

Chike Ladcykel    

Der er mange transportcykler på det danske marked og det kan nogen gange virke uoverskueligt hvordan man skal finde den rigtige ladcykel/transport cykel.

Nogen cykler har to hjul, andre har tre, nogen cykler er smalle og andre er brede. Man må sige at Chike har fået udviklet en ladcykel som presser konkurrenterne til det ydereste. De små hurtigt hjul, stødabsobering, en fantastisk og en unik styreegenskab gør Chike cyklerne til et af de bedste bud når du skal købe din nye ladcykel. Cyklen ligger i den dyre ende, men er virkelig en cykel du skal overveje at kigge på hvis du skal købe en ny ladcykel/transport cykel.

Den unikke styreegenskab som vi nævnte før er speciel fordi du ikke følger med til højre og venstre når der er bump på cykelstien, du køre op og ned af kantsten eller du styre til højre eller venstre. Du har den samme følelse som hvis du kørte på en alm. to hjulede cykel. Dette er den absolut størreste forskel på en Chike ladcykel og en traditionel ladcykel.

Chike laver modellerne: Chike e-kids "se også testen fra Tyskland" og Chike e-Cargo transport cykel.

 

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.