Momsrefusion til Grønland

Når du handler på Ladcyklen.dk kan du få mosen tilbage fra dit køb - Se her hvordan du gør

For at du kan få refunderet momsen når du handler i Danmark skal du igennem to processer:

  1. Du skal som det første købe varen på vores hjemmesiden som man normalt gør. Du køber altså den/de varer som du skal bruge og betaler dansk moms og fragt.
  2. Når du har modtaget din pakke har du mulighed for at få den betalte moms retur. Herefter skal myndighederne giver en stempel om, at dette er blevet godkendt. Du står selv for denne del og vedkommer ikke Ladcyklen.dk - Klik her for at komme til myndighedens hjemmeside>>

For at du kan få momsen tilbage på dit købe skal nedenstånede være afklaret.

  • Du skal bo og have bopæl i Grønland
  • Du skal selv sørge for at få kvitteringen stemplet hos den nærmeste kontrolmyndighed i din hjemby.
  • Du skal sende os dit registreringsnummer, kontonummer og oplyse os hvilken bank du har, så vi kan sende momsen retur til dig
  • Ladcyklen.dk har efter ovenstående er opfyldt, 14 dage til at refundere momsen
  • Alle oplysninger skal sendes til support@ladcyklen.dk hvor vi også  bekræfter modtagelsen af den stemplet kvittering.

Vigtigt når der skal søges om momsrefusion

Du har 3 måneder fra købsdatoen til at få styr på ovenstående, eller vil en tilbagebetalingen af momsen ikke kunne lade sig gøre.

Der kan ikke tilbagebetales moms uden synlig stempel på fakturaen/kvitteringen.

S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.