Den Fantastiske Abus Yadd-i Cykelhjelm S 51-55 cm

På lager
Varenummer
73693

Luksus Cykelhjelm Fra Abus

BEDSTE SIKKERHED OG ET COOL LOOK TIL DE FRISKE BØRN!

Med Yadd-I fra ABUS vil vennerne i skolen give dig masser af opmærksomhed! Det friske, iøjnefaldende design er en trendsætter og skiller sig definitivt ud fra mængden, men på det fede måde.

Det praktiske "soft-tune" justeringssystem garanterer maksimal støtte og en behagelig pasform og skal kun justeres én gang takket være den fleksible elastikstrop. Alt besværet med at åbne og lukke justeringssystemet er ikke længere nødvendigt. Hjelmen kan således nemt tages på og af hovedet som en baseball-kasket. Det er så fedt og super nemt for børnene.

Slip for plastik justering i nakken og nyd hjelmen kan tage på uden besvær! Et kæmpe hit og innovativt design fra tyske Abus.

Denne hjelm har desuden den innovative Forced Air Cooling Technology som hurtigt afleder luft udad gennem luftkanaler, hvorved der sikres en behagelig hovedtemperatur på trods af den lukkede hjelmform.

Alt i alt får du simpelthen et kanon godt produkt og nu til en helt unik og virkelig god pris. Vi har nemlig opkøbt hele Abus´s lager af disse helt fantastiske Yadd-i modeller.

Special Price 399,00DKK Regular Price 649,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Abus Yadd-I Børne Cykelhjelm Shiny Black - Med Fantastisk Pasform og Look

  • Cool hjelm til de friske børn og unge. Yadd-I sætter med sit enkle design helt nye standarder for cykelhjelme. Det Nyudviklet selvjusterende nakkespænde sørger for at hjelmen altid sidder perfekt på barnets hovedet.
  • Soft-tune system – elastisk, variabelt justeringssystem til en sikker pasform og fremragende komfort
  • Forced Air Cooling Technology – intelligent ventilationssystem med fire ventilationshuller forbundet med hinanden af specielt designede luftkanaler
  • Aftagelig og vaskbar polstring med maksimal bærekomfort
  • Bløde stropper, som er lette at tilpasse takket være de praktiske skydere
  • Aftageligt stofvisir
  • Hagebeskyttelse

Se præsentationsvideo af Abus Yadd-I hjelmen:

Abus Yadd-I cykelhjelm shiny black se video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yadd-I Cykelhjelmen er bestemt også egnet til hestehale!

Cykelhjelmen der også egner sig til opsat hår. Yadd-i er et godt bud på en cykelhjelm der egner sig til opsat hår!
Men det nye Soft-tune system, sidder dit hår heller ikke fast i skruespændet hvilket selvfølgelig er en kæmpe gave til børn/junior med langt hår.
Denne hjelm er unisex som betyder den både er lavet til drenge og piger, og i den flotte shiny black farve "køre" man aldrig galt i byen. Denne hjelm er lavet i størrelsen 51-55 cm (Small) og er til børn og unge.

Abus Yadd-I indpakning og levering

Når du modtager din Yadd-I hjelm leveres den i en Original Abus kasse. I kassen ligger hjelmen sammen med instruktions manualen. inden i hjelmen ligger der en lynlåspose med to ekstra skumpuder og en elekstik som kan ændre hjelmens størrelse indeni. Den elestik som sidder i hjelmen som standard en den lille elastik, som er til hoveder størrelser på 51-53 cm i omkreds. Hvis hovedstørrelsen er 53-55 cm skal elestikken byttes ud med den anden elastik som ligger i posen. (det tager ca. 1 min. at udskifte elastikken.)

Yadd-I er TÜV Godkendt & CE Godkendt

Igen er der en god grund for at vælge denne hjem til dit barn, hjemlen er nemlig det som man kalder for TÜV godkendt. hvilket vil sige at hjelmen er testet og godkendt under de absolut strengeste forhold i Tyskland. TÜV og CE godkendelserne kan der læses mere om herunder:
TÜV Godkendt
CE Godkendt EU type-examination certificate PPE (AVU1-C (Yadd-I) AVU1-Y (Yadd-I) AVU1)
CE Godkendt EU type-examination certificate PPE (AVU1-A (Yadd-I) AVU1-C (Yadd-I) AVU1)

Hjelmen er designet og godkendt til Cykling, Skateboarding og Rulleskøjteløb.

Specifikation
Producent Abus
SKU 73693
Country of Manufacture Tyskland
Godkendelser Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa., CE godkendt- testet, godkendt og opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078)
Cykelhjelm til børn, Junior
Størrelse 51-55 cm
Egen vægt 260 gram
Antal ventilations huller 14 stk.
Net i front ved ventilationshullerne Yes
Lys i nakken eller i spænde No
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Den Fantastiske Abus Yadd-i Cykelhjelm S 51-55 cm
Spørgsmål til produktet
© 2020 Ladcyklen.dk Store. All Rights Reserved.