Bicylift Trailer Til Cyklen

På lager
Varenummer
601080

Bicylift Cykeltrailer Til Paller

Denne smarte Bicylift fungere som en kørende palleløfter,

BicyLift har en reduceret drejningsradius for nem manøvrering i byen.

Dens bredde stel holdes under 1,13 m, så den kan komme rundt om alle hjørner af byen og leverer varer så tæt som muligt på leveringsstedet.

BicyLift traileren er monteret med de nye Super Moto-X dæk fra Schwalbe®. Ud over deres høje bæreevne giver disse dæk god vibrationsfiltrering, en væsentlig parameter til kørsel på asfalterede gader.

 

17.149,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Bicylift Trailer Til Cyklen

Traileren er designet til at forenkle hverdagen og er nem at betjene. Den reducerede vægt på kun 25 kg giver den uovertruffen manøvredygtighed som ikke er sæt på markedet før.

Ved opbevaring af traileren kan du parkere den i lodret position, som gør at den ikke optager ret meget lidt plads i dine lokaler.

Det unikke og patenterede løftesystem gør det muligt at fordele vægten og løftet bliver let som en leg.

Håndtaget har et håndtag som kan justeres til 3 positioner:

Trin 1: Håndhøjde til de sidste par meter til fods.

Trin 2: Vandret position at fastgøre den til cyklen.

Trin 3: Orienteret mod jorden for at støtte traileren.

BicyLift opfylder de lovgivningsmæssige krav med sit bremsesystem. Et bremsehåndtag på anhængertrækket giver dig mulighed for at bremse, når du går, og blokere bremserne, når du er parkeret.

Traileren leveres med lygter som kan tændes manuelt eller automatisk, så snart traileren er i bevægelse.

Traileren er komponenter i topkvalitet:

Aluminium / stål pulverlakeret ramme som er fremstillet i Frankrig.
20 tommer hjul - Dobbeltbundet fælge (650 Mach1®-serien) samt eEger i rustfrit stål
Leveres med Schwalbe® dæk model Super Moto-X 20 × 2,4″
Lygter: Reelight®

Da BicyLift er lavet rent mekanisk, kan vedligeholdelsen udføres med standardværktøjer.

Det foretrukne tilbehør til BicyLift-traileren

Europa paller i formatet 120x80cm understøttes af en aftagelig gaffel, der glider ind i pallens bund.

Bladfjedre presses mod pallens midtersål for at holde pallen på plads under transport. Justerbar, den kan tilpasses til de forskellige typer paller 120x80cm (retur, engangsbrug, ...) eller endda plastkasser, så længe der er mindst en central sål. Vægtgrænsen, der kan løftes med gaffelen, inklusive pallen, er 180 kg.

Specifikation
SKU 601080
Producent Disney
Country of Manufacture Frankrig
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Bicylift Trailer Til Cyklen
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.