Scoot and Ride Highwaybaby 2 i 1 grøn/blå

På lager
Varenummer
4897033961554

Scoot and Ride - løbecykel og løbehjul i et, Highwaybaby 2 i 1 er udviklet til småbørn fra 1 til 3 års alderen. Highwaybaby er et perfekt begynder køretøj som giver et skub hen imod at lære balancen, samt et rigtigt godt skridt i retning i at lære at cykle på en cykel.

Vores pris 299,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 599,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Scoot and Ride- løbecykel og løbehjul i et, Highwaybaby 2 i 1 er udviklet til småbørn fra 1 til 3 års alderen.
Highwaybaby er et perfekt begynder køretøj som giver et skub hen imod at lære balancen, samt et rigtigt godt skridt i retning i at lære at cykle på en cykel.
Highwaybaby yderst let at forvandle fra løbecykel til løbehjul blot ved et tryk og et drej på rammen.

Scoot and Ride Highwaybaby er CE, EN71, ASTM F963 godkendt og har vundet 2 priser: Tillywig Award and Red Dot Award Winner- og det er der en god grund til:

løbehjulet/løbecyklen er forsynet med ergonomisk designede håndtag lavet af høj-grip materiale, Skridsikker fodtrin ved løbehjuls funktion, og skum sæde ved løbehjuls funktion og hele køretøjet vejer kun 2,6 kg.
Forhjulet er 220mm stort hvilket giver en stabil kørsel selv på ujævnt terræn.
Highwaybaby kan tilpasses i højden imens barnet vokser, i det styret kan justeres fra 49-60cm. og giver en længere brugstid for barnet, og før barnet skal lære at cykle rigtigt.

Specifikation
Producent Scoot and Ride
SKU 4897033961554
Country of Manufacture Tyskland
Alders trin fra 1 år +, 1½ år +, 2 år +
Barnets højde fra 82 cm. +
skridtlængde fra 32 cm. +
Egen vægt 2.6 kg.
Totallængde -
Max last / vægt 20 kg.
Stel Blandet plast, stål & aluminium
Støtteben Nej
Forbremse Nej
Dæk For- Skum dæk. Bag- PU dæk 120mm.
Hjul For- Plast 220mm. Bag - Plast 120mm.
EAN nr. 489 703 396 1554
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Scoot and Ride Highwaybaby 2 i 1 grøn/blå
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.