Cargobike Kortspil

På lager
Varenummer
95779447910

Cargobike / Ladcykel Kortspil

Målet med spillet: Få flest kvartetter. En kvartet består af fire kort i samme kategori.

Start med at bland kortene godt og del dem ud til alle medspillere. Alle ens egne korte ligges i en bund sådan så du kun selv kan se det forreste kort.Den som sidder til venstre for uddeleren må starte.

Navngiv ladcyklen på dit kort & læs en af værdierne op som er synlige for sig selv. (eks. længde) hvis din værdi er den største modtager du alle de andres kort. Hvis en anden spiller har den højeste værdi, er den ham som skal have alle kort og herefter er det hans tur

 

59,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Cargobike / Ladcykel Kortspil

Sådan spilles spillet: kortene deles ud mellem 3-4 spillere. Du starter med at bede en anden spiller efter eget valg om et specifikt kort i en kategori (eks. Urban Arrow Family, B1) som du allerede selv har på din hånd. Hvis spilleren har det kort, der er gevinst, du modtager kortet og kan spørge om et kort igen. Hvis en spiller ikke har et ønsket kort på hånden, er det den hans/hendes tur. Når en spiller har afsluttet en hel kategori, lægges disse fire kort ned på bordet og spillet fortsætter. Spilleren med flest kort til sidst vinder.

På hvert kort er der noget ikoner som viser: Vægt, Max vægt, længde, bredde, Passagere, pris og special.

  • Spilleregler er på Engelsk og Tysk
  • CE Godkendt
Specifikation
SKU 95779447910
Country of Manufacture Tyskland
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Cargobike Kortspil
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.