Ski til Barnevogn & cykeltrailer

På lager
Varenummer
35755

Ski til Barnevogn & cykelanhænger. Ski som gør en hver vinter lettere at komme igennem.

Vores pris 499,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 549,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Ski til barnevogn & cykeltrailer. Ski som gør en hver vinter lettere at komme igennem med ski på de forreste hjul på barnevognen eller cykeltraileren.

Den binding, der holder hjulene kan justeres til små, mellemstore og store hjul.
Skiene passer til alle hjul med en maksimal bredde op til 6 cm og en diameter på højst 30 centimeter, hvilket vil sige alle barnevogne, klapvogne og cykeltrailere med 1 eller 2 næsehjul.

Ski kittet består af 2 stk. ski til de forreste hjul.


Det tager kun 15 sekunder at sætte et par ski på din barnevogn, klapvogn eller cykeltrailer.

Specifikation
Producent Diverse
Country of Manufacture Sverige
SKU 35755
EAN nr. 7300009035755
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ski til Barnevogn & cykeltrailer
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.