Carla Cargo Anhænger Til Cyklen

På lager
Varenummer
601010

Carla Cargo Cykelanhænger - Tysk Kvalitet!

Har du brug for en helt unik anhænger til din cykel og som kan transportere store ting? så er denne Carla Cargo helt fantastisk. I byen kan det meget gange være besværligt og næste umuligt at kommer frem til sin destination i bil, og specielt når der skal parkeres kan det være en stor udfordring at komme tæt på der hvor du skal læsse dine ting af. Men Carla Cargo slipper du for alle udfordringer og kan komme helt tæt på der hvor du skal læse på og af og du skal ikke først til at finde en dyr parkeringsplads som måske ligger 500 meter væk.

Carla Cargo kan transportere alt fra pakker, flyttekasser, træ, værktøj, ja endda et udekøkken kan du have med dig hvis det skulle være et must.

En anden smart måde du kan bruge denne Carla Cargo anhænger på er at du kan koble den fra cyklen og så trække dig med dig rundt.

26.699,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Anhænger Til Cyklen - Carla Cargo

Stort lasteområde (længde 165 cm x bredde 65 cm)
Meget høj belastningsvolumen på 1,5 m³
Egenvægt ca. 40 kg
Høj lasteevne på 150 kg som anhænger
Meget høj lasteevne på 208 kg som håndvogn
Innovativ mekanisk overkørselsbremse
20 tommer dobbeltbundetfælge
Navdynamo i forhjulet (inkl. LED baglygte)
Kan kombination med de fleste elektriske cykler
Robust ramme lavet af stålrør
Mekanisk skivebremse på baghjul
Godkendt i henhold til tysk StVO

Specifikation
SKU 601010
Producent Diverse
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Carla Cargo Anhænger Til Cyklen
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.