Winther Donkey cykelanhænger m/ rød presenning

På lager
Varenummer
85001

Winther Donkey er løsningen, når du har brug for et bagagerum til cyklen. Den moderne trolley, bare til gåturen eller cyklen.
Den er lige til at hægte bag på cyklen hvis man tilkøber en kobling, og kan let tage med ind i supermarkedet når du er ude at handle, eller på biblioteket, eller…
Winther Donkey cykelanhængeren kan laste op til 40 kg. og kommer med et praktisk gitter som kan vendes enten lodret eller vandret, så du har enten ét stort rum eller to adskilte rum. De tunge ting kan ligge nederst og de skrøbelige varer øverst.

2.199,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Winther Donkey er løsningen, når du har brug for et bagagerum til cyklen. Den moderne trolley, bare til cyklen eller gåturen.
Den er lige til at hægte bag på cyklen hvis man tilkøber en kobling, og kan let tage med ind i supermarkedet når du er ude at handle, eller på biblioteket, eller…
Winther Donkey anhængeren kan laste op til 40 kg. og kommer med et praktisk gitter som kan vendes enten lodret eller vandret, så du har enten ét stort rum eller to adskilte rum. De tunge ting kan ligge nederst og de skrøbelige varer øverst.

Denne Winther Donkey fås med sort stel, sort kasse og rød presenning.

Donkey leveres...
Som standard leveres Winther Donkey anhængeren med en presenning som er lavet af regntæt polyester.

Kobling til cyklen købes separat!
Universalkoblingen passer til de fleste cykler med eller uden alm. bagagebærer, har du en elcykel kræver det m-koblingen.

Specifikation
Anvendelse Varer cykelanhænger
SKU 85001
Producent Winther
Country of Manufacture Danmark
Model Winther Donkey Rød
Max last / vægt 40 kg.
Egen vægt 10.5 kg.
Totallængde -
Totalbredde 65 cm.
Totalhøjde 100 cm.
Kassemål / lastrum 60 x 38 x 37,5 cm.
Kasse Sprøjtestøbt og frostbestandig Polyethylen.
L x B x H sammenfoldet -
Frontstel Stålrør lakeret med slagfast og miljøvenlig polyester pulverlak.
Hjul 16"
Dæk 16 x 1.75
Skærme -
EAN nr. -
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Winther Donkey cykelanhænger m/ rød presenning
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.