Black Iron Horse IBEX Center-E 2

På lager
Varenummer
72035

IBEX - BLACK IRON HORSE El-Ladcykel

Denne nye super lækre 3 hjulet ladcykel fra Black Iron Horse er som de andre modeller Pony og Polly er lavet med dansk præsition, udført i en Aluminiums ramme og genbrugs plastik kasse - begge produceret i Danmark. Den nye Black Iron Horse IBEX er lavet med forhjulsstyring og er en lille "fræk sag" som man bare ikke må gå glip af. Cyklen er designet så du kan have op til tre børn med i ladet.

Denne version har en Shimano EP6 Centermotor  med 5 elektroniske gear som alle nemt kan betjene.

Vores pris 43.499,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 45.549,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Læs mere om BLACK IRON HORSE IBEX

Denne nye super lækre 3 hjulet ladcykel fra Black Iron Horse er som de andre modeller Pony og Polly er lavet med dansk præcision, udført i en Aluminiums ramme og genbrugs plastik kasse - begge produceret i Danmark. Den nye Black Iron Horse IBEX er lavet med forhjulsstyring og er en lille "fræk sag" som man bare ikke må gå glip af. Vælger du forhjulsstyring, får du oplevelsen af en "normal" cykel og en dejligt stort lad på samme tid.

Black Iron Horse IBEX er - ud over forhjulsstyringen - udstyret med hele 4 fjedre under kassen, så din last følger cyklens sving for en naturlig oplevelse. Black Iron Horse IBEX er en oplevelse værd.

Sikkerhed og komfort med BLACK IRON HORSE

Ladet er fremstillet i genanvendt plast som er uden tvivl er det, der er brugt mest tid på at udvikle. Det er vigtigt at der kunne sidde 3 børn og at der var plads til tasker, indkøb m.v. – og selvfølgelig at sikkerhed og komfort er i top. Det er løst!

Alle tre siddepladser, har 3-punktsele system. Der kan sidde to børn på det primære sæde, og så kan man vælge at tilkøbe et ekstra sæde (plads til 1 barn), som er placeret forrest i laddet. Og skal børnene have ekstra komfort, tilbydes der også hynder/puder til sæderne.

ladet er dybt, så der er ekstra plads til tasker og cykelhjelme under det primære sæde.
Samtidig er der plads til batteriet, så det sidder diskret bag det primære sæde. Her er der også plads til yderligere tasker eller indkøb.

For at sikre børnene, har er stellet modificeret, så der er placeret en stålramme rundt om kassen, hvilket modvirker skader ved kollisioner fra alle sider. Dette er en kæmpe fordel i forhold til konkurrenterne.

Kvalitet og teknik

Alle BLACK IRON HORSE cykler samles og produceres i Danmark og det er en fast producere på deres cykler. Hver eneste cykel har dermed været gennem skaberes hænder, og der sikre, at alt er, lige som det skal være.

BLACK IRON HORSE (Sorte Jern Hest) cykler har været lavet af præcisionsstålrør i 25 år, og det fortsætter de med. Vi ved, at stål holder, for de første cykler som blev lavet i midten af 90’erne letter stadig transporten for børnefamilier og erhvervsdrivende i hele landet.

THE PONY leveres med en super stærk elmotor: Shimano EP6. Motoren er en centermotor, hvilket betyder større stabilitet og super trækkraft.
Med motoren har vi dog måtte gå på kompromis med den lokale produktion, da Shimano producerer deres motorer i Japan. Og det har vi gjort af en grund. Vi er overbeviste om, at Shimano systemet – lige fra motor, over gear til bremser – er den bedste løsning til denne type ladcykel.
Shimano systemet kan indstilles på tre niveauer, som bestemmer hvor meget motoren hjælper dig. Motoren yder 60 NM – hvilket vi garanterer, vil give en fantastisk køreoplevelse.
Det hele styres fra et flot styrdisplay, hvor man bl.a. kan følge hastighed, gear og batteriets rækkevidde.

Det elektroniske gearskifte er koblet op på motoren og gearskiftet klares nemt via to små knapper ved siden af håndtaget på styret. Og for at gøre det rigtigt simpelt, skifter cyklen automatisk ned til 1. gear, når cyklen standser (f.eks. ved et lyskryds).

IBEX kommer med to integrerede forlygter samt en baglygte. Alle lygter er koblet direkte til Shimano systemet, og tænder ved et simpelt tryk på en knap.
Forlygterne er fra mærket Axa, og lyser med 20 lux. De kan dermed lyse 40 meter fremad og kan ses på en afstand af 2.500 meter. Baglygten sidder diskret i afslutningen af overrøret (stellet), og er fra tyske Busch & Müller. Det er den mindste lygte, som er godkendt til brug på veje og lyser på trods af sin størrelse helt utroligt.

Cyklen leveres med nedenstående udstyr

 • 5 indvendige gear
 • Shimano motor og elektronisk gearskifte
 • Shimano batteri (418Wh, 11,6Ah) med lås
 • Dobbeltsæde i genanvendt plast med 3-punkts seler
 • Integreret lys som er koblet op på vores Shimano system.
 • Lås, skærme og ringeklokke
 • Dobbeltbundede fælge
 • Punkterhæmmende dæk fra Schwalbe
 • Mekaniske skivebremser og parkeringsbremse

Features

 • Drejer på forhjulene
 • Cyklen skifter automatisk til 1. Gear ved stop
 • Lad i genanvendt plast med dobbeltbænk
 • Indbygget trin til indstigning i lad
 • Justerbar sadelpind
 • Hydraulisk styrdæmper
 • Lyset tændes ved tryk på en knap
 • Opbevaringsplads under og bag sæderne

Se videopræsentationen

Specifikation
SKU 72035
Producent Black Iron Horse
Country of Manufacture Danmark
Model IBEX
Antal personer Op til 1-3 personer
elmotor model Shimano steps E-6100 Cargo
Max last / vægt 150 kg.
Kassemål / lastrum Indvendige mål (cm): 89 x 66
Kasse Genanvendt plast.
Totalbredde 90 cm
Totallængde 202 cm
Frontstel Høj kvalitets stål
Bagstel Høj kvalitets stål
Bremser Skivebremse med parkeringslås
Skærme Ja
Dæk Schwalbe Marathon Plus
Hjul For 16" / Bag 20"
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Black Iron Horse IBEX Center-E 2
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.