Black Iron Horse The OX Locked Box El-Ladcykel Sort

På lager
Varenummer
Black Iron Horse The OX Lockedbox

BLACK IRON HORSE "The OX CARGO" El-Ladcykel Sort

Denne super lækre transport ladcykel er lavet med dansk præsition og er den ladcykel på marked som har det avanceret styresystem på baghjul. Har du brug for at komme let rundt med dine varer, så er denne model det rigtige for dig. I stedet for sæder er kassen udstyret med flad bund og et flat låg.

Cyklen har 5 elektroniske gear som alle nemt kan betjene.

 • Kraftigt batteri fra Shimano på 418Wh, 11,6Ah
56.149,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Læs mere om BLACK IRON HORSE "The OX CARGO"

Mangler i en cykel til praktiske formål? Skal jeres næste cykel være pålidelig og stabil? Skal den kunne klare tung last, men forsat være nem at styre og let at køre? Så er vores nye THE OX CARGO det oplagte valg. Cyklen kan bruges til alle former for varetransport og kommer med to forskellige lasteevner: 150 kg ud over føreren og 250 kg ud over føreren (førerens max vægt: 130 kg).
Samtidig har cyklen den unikke baghjulsstyring, som kendetegner cykler fra BLACK IRON HORSE. Baghjulsstyring er skabt til bykørsel. Med baghjulsstyring vender cyklen bedre end nogen anden cykel, da cyklen kan vende om sin egen akse. Når der drejes på styret, kræver det minimal indsats, hvilket gør det nemt at styre cyklen.

Baghjulsstyring giver også den fordel, at når der ikke skal drejes på forhjulene, vil cyklen blive endnu mere stabil, i takt med at vægten på ladet øges. Det vil dermed være en rar og tryg fornemmelse, når laddet er fyldt med varer.

Laddet er fremstillet i aluminium og er måske det mest holdbare på markedet. Det ruster ikke og er meget stabilt og slagfast.

Bæredygtig profil og reklame

THE OX CARGO vil være med til at styrke virksomheders bæredygtige DNA, da alle BLACK IRON HORSE cykler er designet, produceret og monteret i Danmark. De handler størstedelen af deres materialer lokalt, og kun de bedste produkter kan blive en del af deres cykler. Det er en prioritet for dem at producerer så tæt på kunderne som overhoved muligt – og ikke som mange af deres konkurrenter som producere i fjernøsten. Kvalitets stålet kommer fra Tyskland, Finland, Sverige eller Norge, stellene svejses i Skive, og deres lad smeltes og støbes af 100 % genanvendt plast, der tidligere har været anvendt i Danmark.

THE OX CARGO vil altså fungere som en oplagt bæredygtig reklamesøjle for ethvert brand med en bæredygtig dagsorden.

Kvalitet og teknik

Alle BLACK IRON HORSE cykler samles og produceres i Danmark og det er en fast producere på deres cykler. Hver eneste cykel har dermed været gennem skaberes hænder, og der sikre, at alt er, lige som det skal være.

BLACK IRON HORSE (Sorte Jern Hest) cykler har været lavet af præcisionsstålrør i 25 år, og det fortsætter de med. Vi ved, at stål holder, for de første cykler som blev lavet i midten af 90’erne letter stadig transporten for børnefamilier og erhvervsdrivende i hele landet.

"THE OX CARGO" leveres med en meget stærk og kraftfuld elmotor: Shimano E6100. Motoren er en centermotor, hvilket betyder større stabilitet og super trækkraft.
Med motoren har vi dog måtte gå på kompromis med den lokale produktion, da Shimano producerer deres motorer i Japan. Og det har vi gjort af en grund. Vi er overbeviste om, at Shimano systemet – lige fra motor, over gear til bremser – er den bedste løsning til denne type ladcykel.
Shimano systemet kan indstilles på tre niveauer, som bestemmer hvor meget motoren hjælper dig. Motoren yder 60 NM – hvilket vi garanterer, vil give en fantastisk køreoplevelse.
Det hele styres fra et flot styrdisplay, hvor man bl.a. kan følge hastighed, gear og batteriets rækkevidde.

Det elektroniske gearskifte er koblet op på motoren og gearskiftet klares nemt via to små knapper ved siden af håndtaget på styret. Og for at gøre det rigtigt simpelt, skifter cyklen automatisk ned til 1. gear, når cyklen standser (f.eks. ved et lyskryds).

THE OX CARGO leveres med to integrerede forlygter samt en baglygte. Alle lygter er koblet direkte til Shimano systemet, og tænder ved et simpelt tryk på en knap.
Forlygterne er fra mærket Axa, og lyser med 20 lux. De kan dermed lyse 40 meter fremad og kan ses på en afstand af 2.500 meter. Baglygten sidder diskret i afslutningen af overrøret (stellet), og er fra tyske Busch & Müller. Det er den mindste lygte, som er godkendt til brug på veje og lyser på trods af sin størrelse helt utroligt.

Vi kan tilpasse cyklen til jeres behov

Vi er altid åben for dialog og tager gerne en snak om specialønsker til cyklerne. Ladcyklen.dk og Ladcyklen i Vanløse  har muligheden for netop at være lydhør og tilpasse cyklerne til jeres behov. Vi arbejder hver dag på at finde de bedste løsninger for et bedre miljø og en bæredygtig fremtid – BLACK IRON HORSE har desuden leveret og bygget erhvervs- og specialcykler til HOFOR og Rema1000. Kontakt os, hvis I har en god idé eller specielle ønsker til jeres næste erhvervscykel, så står vi klar til at hjælpe jer.

Cyklen leveres med nedenstående udstyr

 • 5 indvendige gear
 • Shimano motor og elektronisk gearskifte
 • Shimano batteri (418Wh, 11,6Ah) med lås
 • Alu bund i kassen
 • Integreret lys som er koblet op på vores Shimano system.
 • Lås, skærme og ringeklokke
 • Dobbeltbundede fælge
 • Punkterhæmmende dæk fra Schwalbe
 • Mekaniske skivebremser og parkeringsbremse

Features

 • Drejer på baghjulet
 • Cyklen skifter automatisk til 1. Gear ved stop
 • Lad i aluminium
 • Justerbar sadelpind
 • Hydraulisk styrdæmper
 • Lyset tændes ved tryk på en kna
Specifikation
SKU Black Iron Horse The OX Lockedbox
Producent Black Iron Horse
Country of Manufacture Danmark
Model The OX CARGO
elmotor model Shimano steps E-6100 Cargo
Totalbredde 85 cm
Totallængde 202
Frontstel Høj kvalitets stål
Bagstel Høj kvalitets stål
Bremser Skivebremse med parkeringslås
Skærme Ja
Dæk Schwalbe Marathon Plus
Hjul 20"
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Black Iron Horse The OX Locked Box El-Ladcykel Sort
Spørgsmål til produktet
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.