Black Iron Horse The OX No Box El-Ladcykel Sort

På lager
Varenummer
650

Black Iron Horse "The OX CARGO No Box" El-Ladcykel

Denne super lækre transport ladcykel er lavet med dansk præsition og er den ladcykel på marked som har det avanceret styresystem på baghjul. Har du brug for at komme let rundt med dine varer, så er denne model det rigtige for dig. I stedet for sæder er kassen udstyret med flad bund og en flad kaleche.

Cyklen har 5 elektroniske gear som alle nemt kan betjene.

 • Kraftigt batteri fra Shimano på 418Wh, 11,6Ah
43.995,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Læs mere om Black Iron Horse "The OX CARGO NAKED FRAME"

Baghjulsstyring er skabt til bykørsel. Med baghjulsstyring vender cyklen bedre end nogen anden cykel, da cyklen kan vende om sin egen akse. Når der drejes på styret, kræver det minimal indsats, hvilket gør det nemt – især for bedsteforældre – at styre cyklen.

Med en bredde på 85 centimeter, er cyklen blandt de smalleste ladcykler på markedet. Det er en fordel, når der skal overhales på cykelstien, eller når cyklen skal parkeres i gården/skuret.

Baghjulsstyring giver også den fordel, at når der ikke skal drejes på forhjulene, vil cyklen blive endnu mere stabil, i takt med at vægten på ladet øges. Det vil dermed være en rar og tryg fornemmelse, når børnene eller varer opholder sig i laddet.

Modellen Naked frame sælges til de virksomheder som ønsker at sætte sit eget præ på cyklen ved at lave sin egen kasse/lad til cyklen. Måske har du nogen helt særlig krav til kassens størrelse, bredde, højde mm.

Kvalitet og teknik

Alle Black Iron Horse cykler samles og produceres i Danmark og det er en fast producere på deres cykler. Hver eneste cykel har dermed været gennem skaberes hænder, og der sikre, at alt er, lige som det skal være.

Black Iron Horse (Sorte Jern Hest) cykler har været lavet af præcisionsstålrør i 25 år, og det fortsætter de med. Vi ved, at stål holder, for de første cykler som blev lavet i midten af 90’erne letter stadig transporten for børnefamilier og erhvervsdrivende i hele landet.

"THE OX CARGO Naked Frame" leveres med en meget stærk og kraftfuld elmotor: Shimano E6100. Motoren er en centermotor, hvilket betyder større stabilitet og super trækkraft.
Med motoren har vi dog måtte gå på kompromis med den lokale produktion, da Shimano producerer deres motorer i Japan. Og det har vi gjort af en grund. Vi er overbeviste om, at Shimano systemet – lige fra motor, over gear til bremser – er den bedste løsning til denne type ladcykel.
Shimano systemet kan indstilles på tre niveauer, som bestemmer hvor meget motoren hjælper dig. Motoren yder 60 NM – hvilket vi garanterer, vil give en fantastisk køreoplevelse.
Det hele styres fra et flot styrdisplay, hvor man bl.a. kan følge hastighed, gear og batteriets rækkevidde.

Det elektroniske gearskifte er koblet op på motoren og gearskiftet klares nemt via to små knapper ved siden af håndtaget på styret. Og for at gøre det rigtigt simpelt, skifter cyklen automatisk ned til 1. gear, når cyklen standser (f.eks. ved et lyskryds).

THE OX CARGO Naked Frame leveres med to integrerede forlygter samt en baglygte. Alle lygter er koblet direkte til Shimano systemet, og tænder ved et simpelt tryk på en knap.
Forlygterne er fra mærket Axa, og lyser med 20 lux. De kan dermed lyse 40 meter fremad og kan ses på en afstand af 2.500 meter. Baglygten sidder diskret i afslutningen af overrøret (stellet), og er fra tyske Busch & Müller. Det er den mindste lygte, som er godkendt til brug på veje og lyser på trods af sin størrelse helt utroligt.

Vi kan tilpasse cyklen til jeres behov

Vi er altid åben for dialog og tager gerne en snak om specialønsker til cyklerne. Ladcyklen.dk og Ladcyklen i Vanløse  har muligheden for netop at være lydhør og tilpasse cyklerne til jeres behov. Vi arbejder hver dag på at finde de bedste løsninger for et bedre miljø og en bæredygtig fremtid – Black Iron Horse har desuden leveret og bygget erhvervs- og specialcykler til HOFOR og Rema1000. Kontakt os, hvis I har en god idé eller specielle ønsker til jeres næste erhvervscykel, så står vi klar til at hjælpe jer.

Cyklen leveres med nedenstående udstyr

 • 5 indvendige gear
 • Shimano motor og elektronisk gearskifte
 • Shimano batteri (418Wh, 11,6Ah) med lås
 • Integreret lys som er koblet op på vores Shimano system.
 • Lås, skærme og ringeklokke
 • Dobbeltbundede fælge
 • Punkterhæmmende dæk fra Schwalbe
 • Mekaniske skivebremser og parkeringsbremse

Features

 • Drejer på baghjulet
 • Cyklen skifter automatisk til 1. Gear ved stop
 • Justerbar sadelpind
 • Hydraulisk styrdæmper
 • Lyset tændes ved tryk på en knap
Specifikation
SKU 650
Producent Black Iron Horse
Country of Manufacture Danmark
Model The OX CARGO No Box
elmotor model Shimano steps E-6100 Cargo
Max last / vægt 150
Kassemål / lastrum Leveres uden kasse
Totalbredde 85 cm
Totallængde 202
Frontstel Høj kvalitets stål
Bagstel Høj kvalitets stål
Bremser Skivebremse med parkeringslås
Skærme Ja
Dæk Schwalbe Marathon Plus
Hjul 20"
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Black Iron Horse The OX No Box El-Ladcykel Sort
Spørgsmål til produktet
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.