Black Iron Horse Polly - 2 El-Ladcykel

På lager
Varenummer
71030

"THE POLLY" BLACK IRON HORSE El-Ladcykel

Den helt nye ladcykel fra Black Iron Horse - Polly, med sit enorme lasteområde med indvendige mål på hele 72-76cm i bredden og 104cm i længden - er en super ladcykel med masser plads, og mulighed for at have 6 børn med i selve kassen. Alt dette på trods af at den kun er 85cm bred.

Den nye Black Iron Horse Polly er overraskende nok samme bredde som the Pony, så du kommer ikke til at fylde mere på cykelstien i bredden en på en Pony eller andre 3 hjulet ladcykler.

Cyklen har 5 elektroniske gear som alle nemt kan betjene.

 • Kraftigt batteri fra Shimano på 418Wh, 11,6Ah
 • Inkl. Hydrauliske bremser
Vores pris 54.999,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 57.500,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Læs mere om BLACK IRON HORSE "POLLY"

Baghjulsstyring er skabt til bykørsel. Med baghjulsstyring vender cyklen bedre end nogen anden cykel, da cyklen kan vende om sin egen akse. Når der drejes på styret, kræver det minimal indsats, hvilket gør det nemt.

Baghjulsstyring giver også den fordel, at når der ikke skal drejes på forhjulene, vil cyklen blive endnu mere stabil, i takt med at vægten på ladet øges. Det vil dermed være en rar og tryg fornemmelse, når børnene sidder sikkert i laddet.

Med en bredde på 85 centimeter, er cyklen blandt de smalleste ladcykler på markedet, på trods af størrelsen på selve laddet 72-76 cm bredt og 104cm langt. Det er en fordel, når der skal overhales på cykelstien, eller når cyklen skal parkeres i gården/skuret.

Sikkerhed og komfort med BLACK IRON HORSE

Ladet er fremstilt i genanvendt plast som er uden tvivl er det, der er brugt mest tid på at udvikle. I laddet på en Black Iron Horse - the Pegasus, kan der sidde op til 6 børn og og stadig være plads til tasker, indkøb m.v. – og selvfølgelig at sikkerhed og komfort er i top. Det er løst!

Alle siddepladser, har 4-punktsele system, og du kan selvfølgelig tilkøbe lidt ekstra komfort til ungerne med hynder/puder til sæderne.

ladet er dybt, så der er ekstra plads til tasker og cykelhjelme under det primære sæde.
Samtidig er der plads til batteriet, så det sidder diskret bag det primære sæde. Her er der også plads til yderligere tasker eller indkøb.

Kvalitet og teknik

Alle BLACK IRON HORSE cykler samles og produceres i Danmark og det er en fast producere på deres cykler. Hver eneste cykel har dermed været gennem skaberes hænder, og der sikre, at alt er, lige som det skal være.

BLACK IRON HORSE (Sorte Jern Hest) cykler har været lavet af præcisionsstålrør i 25 år, og det fortsætter de med. Vi ved, at stål holder, for de første cykler som blev lavet i midten af 90’erne letter stadig transporten for børnefamilier og erhvervsdrivende i hele landet.

POLLY leveres med en super stærk elmotor: Shimano E6100. Motoren er en centermotor, hvilket betyder større stabilitet og super trækkraft.
Med motoren har vi dog måtte gå på kompromis med den lokale produktion, da Shimano producerer deres motorer i Japan. Og det har vi gjort af en grund. Vi er overbeviste om, at Shimano systemet – lige fra motor, over gear til bremser – er den bedste løsning til denne type ladcykel.
Shimano systemet kan indstilles på tre niveauer, som bestemmer hvor meget motoren hjælper dig. Motoren yder 60 NM – hvilket vi garanterer, vil give en fantastisk køreoplevelse.
Det hele styres fra et flot styrdisplay, hvor man bl.a. kan følge hastighed, gear og batteriets rækkevidde.

Det elektroniske gearskifte er koblet op på motoren og gearskiftet klares nemt via to små knapper ved siden af håndtaget på styret. Og for at gøre det rigtigt simpelt, skifter cyklen automatisk ned til 1. gear, når cyklen standser (f.eks. ved et lyskryds).

POLLY kommer med to integrerede forlygter samt en baglygte. Alle lygter er koblet direkte til Shimano systemet, og tænder ved et simpelt tryk på en knap.
Forlygterne er fra mærket Axa, og lyser med 35 lux. De kan dermed lyse 40 meter fremad og kan ses på en afstand af 2.500 meter. Baglygten sidder diskret i afslutningen af overrøret (stellet), og er fra tyske Busch & Müller. Det er den mindste lygte, som er godkendt til brug på veje og lyser på trods af sin størrelse helt utroligt.

Cyklen leveres med nedenstående udstyr

 • 5 indvendige gear
 • Shimano motor og elektronisk gearskifte
 • Shimano batteri (418Wh, 11,6Ah) med lås
 • Dobbeltsæde i genanvendt plast med 3-punkts seler
 • Integreret lys som er koblet op på vores Shimano system.
 • Lås, skærme og ringeklokke
 • Dobbeltbundede fælge
 • Punkterhæmmende dæk fra Schwalbe
 • Mekaniske skivebremser og parkeringsbremse

Features

 • Drejer på baghjulet
 • Cyklen skifter automatisk til 1. Gear ved stop
 • Lad i genanvendt plast med dobbeltbænk
 • Indbygget trin til indstigning i lad
 • Justerbar sadelpind
 • Hydraulisk styrdæmper
 • Lyset tændes ved tryk på en knap
 • Opbevaringsplads under og bag sæderne
Specifikation
SKU 71030
Producent Black Iron Horse
Country of Manufacture Danmark
Model POLLY
Antal personer Op til 1-6 personer
elmotor model Shimano steps E-6100 Cargo
El motor nm 60 Nm
Max last / vægt 150 kg.
Kassemål / lastrum Indvendige mål (cm): 104 x 72-76
Kasse Genanvendt plast.
Totalbredde 85 cm
Totallængde 225 cm
Frontstel Høj kvalitets stål
Bagstel Høj kvalitets stål
Bremser Skivebremse med parkeringslås
Skærme Ja
Dæk Punkterhæmmende dæk
Hjul 20"
Diverse infomationer:

Kraftig motor med 60 Nm

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Black Iron Horse Polly - 2 El-Ladcykel
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.