Cargobike Café Electric

På lager
Varenummer
1274

Nu med nye hydrauliske skivebremser, både i forenden og bagenden Café Electric giver uendelig mange muligheder for at udvikle din virksomhed. Den lader dig være der, hvor dine kunder er, og du kan finde plads på de steder, du synes er bedst! Et udpluk af virksomheder, som benytter denne model, er eventvirksomheder, torvehandlere, caféer, bagerier, street food, butikker og virksomheder, som udstiller på messer.

Café Electric hjælper dig ikke bare med at være synlig, men den giver dig også mulighed for let gøre din virksomhed mere mobil. Ladcyklen er konstrueret i robuste og holdbare materialer, som garanterer din virksomhed et driftssikkert arbejdsredskab.

  • Forventet leveringstid: Ukendt
33.999,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Nu med nye hydrauliske skivebremser, både i forenden og bagenden Café Electric giver uendelig mange muligheder for at udvikle din virksomhed.

Den lader dig være der, hvor dine kunder er, og du kan finde plads på de steder, du synes er bedst! Et udpluk af virksomheder, som benytter denne model, er eventvirksomheder, torvehandlere, caféer, bagerier, street food, butikker og virksomheder, som udstiller på messer. Café Electric hjælper dig ikke bare med at være synlig, men den giver dig også mulighed for let gøre din virksomhed mere mobil. Ladcyklen er konstrueret i robuste og holdbare materialer, som garanterer din virksomhed et driftssikkert arbejdsredskab.

Specifikation
SKU 1274
Producent Cargobike
Country of Manufacture Sverige
Antal personer Til Varer
elmotor model Ingen motor
Totalbredde 86 cm
Totallængde 240 cm
Egen vægt 60 kg
Frontstel Hi-ten foran
Bagstel Aluminiumsstel bagtil
Bremser Hydrauliske bremser foran- og bagpå
Dæk punkteringhæmmende dæk
Hjul 20" forhjul og 24" baghjul
Diverse infomationer:

Vægt: 60 kg

Dimensioner: 240 × 86 × 110 cm

Elektrisk: Ja

Forbremse: Hydrauliske skivebremser

Bagbremse: Hydrauliske skivebremser

Parkeringsbremse: Ja

Forhjul: 20 tommer

Baghjul: 24 tommer

Lys: Foran og bagpå

Dæk: Punkteringhæmmende

Fælge: Aluminiumsfælge med dobbeltbund

Farve: Sort

Lad: 10mm lakeret marin plywood

Stel: Sort pulverlakeret stel i Hi-ten-stål

Reflekser: Alle som er påkrævet inden for EU

Sadel: Quickrelease

Styrdæmpere: Ja

Styr: Indstilleligt 115-130 cm, polstret styr

Gear: Shimano SiS med 6 gear

Garanti: 5 års garanti på stellet

Batteri: 13 Ah 36Volt

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Cargobike Café Electric
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.