Chike e-kids Sort, Nexus Di2 og Shimano Steps Centermotor

På lager
Varenummer
02300234

Chike bike- Uanset om det drejer sig om den daglige tur til børnehaven, ud i naturen eller rundt i byen på smalle stier og veje så er Chike ladcyklen den ideelle ledsager for dig og din familie!

Chike har kun en bredde på 73cm. og er den ultimative by ladcykel, der med sit tilt system får dig hurtig, let og sikkert rundt i svingene, og er en af de smalleste ladcykler på marked så du ikke fylder på cykelstierne!

OBS: LEVERES UDEN SÆDER - KLIK HER FOR AT SE SÆDER>>

Vores pris 56.999,00DKK Producentens vejl. udsalgspris 60.599,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Chike bike Ladcykel med Tilt System

Uanset om det drejer sig om den daglige tur til børnehaven, ud i naturen eller rundt i byen på smalle stier og veje så er Chike ladcyklen den ideelle ledsager for dig og din familie! Chike har den kendte Shimano Steps centermotor, Hydrauliske bremser, SuperNova lygter og masser af plads til børnene i kabinen- Chike ladcyklen er en ladcykel ud over det sædvanlige

Chike har kun en bredde på 72cm. og er den ultimative by ladcykel, der med sit tilt system får dig hurtig, let og sikkert rundt i svingene, og er en af de smalleste ladcykler på marked så du ikke fylder på cykelstierne.

 • Kalechen kommer i sort med siddevinduer og stort frontvindue. Kabinebunden er med fast plastbund og med lav let indstigning for børnene.
 • Sæde: 5punkts seler der kan justeres efter størrelsen på dit barn, giver maksimal sikkerhed og kan bruges fleksibelt til et barn i midten eller to børn ved siden af ​​hinanden. Sædehynderne er nemme at fjerne for nem rengøring og fås i forskellige farver.
 • Motor: Shimano STEPS E6100 Cargo elmotor systemet tilbyder det højeste niveau af ydelse og pålidelighed. Den intelligente kørehjælp sikrer en ubesværet, naturlig køreoplevelse.
 • Med walkassist for øget støtte, når du går ved siden af ​​cyklen.
 • Det høje og holdbare Li-Ion-batteri har en kapacitet på 504 Wh.
 • Computer:Skærmen er let at læse og med høj kontrast og har alle standard cykelcomputerfunktioner såvel som gear, rækkevidde og batteriindikator.
 • Gear: Det elektronisk styrede Shimano Alfine Di2 5-trins gear sikrer hurtig og jævn ydelse.
 • Med automatisk gear kan Chike ladcyklen mærke hver en ændring i din kørestil og tilpasser sig til din kørestil.
 • Bremser: Hydrauliske Tektro-skivebremser på alle tre hjul, absolut bremsekontrol i alle trafiksituationer.
 • Parkeringsbremse på forbremsen for nem, stabil parkering og sikker ind- og af med dine børn.
 • Lys: Se og blive set! På Chike sidder nogle af de allerbedste lygter på marked- Supernova-belysningssystemet som er en yderst høj kvalitet, og meget let at betjene via en knap på Shimano displayet.

Di2 - Automatisk gearskifte

Brug vores SHIMANO E6100 e-Cargo motorenhed sammen med et af vores indvendige Di2 navgear for at få ekstra superkræfter: Fantastisk pålideligt og præcist gearskifte. Di2 kan betjenes manuelt – eller du kan vælge automatisk gearskifte. Dermed behøver du ikke bekymre dig om at være i det rigtige gear eller hvornår du skal skifte. I stedet kan du fokusere på vejen og nyde en uforstyrret cykeloplevelse.


Skal du stoppe hurtigt? Er du på vej mod en lysregulering? Vores e-Cargo-system skifter automatisk ned til et lavere gear. Og giver dig – og din evt. tunge last – et blidt boost af ekstra kraft til at komme i gang igen.


Hvad betyder Tilt system på en Ladcykel

Tilt systemet handler om at cyklens tyngdepunkt er korrekt, hvilket har noget at sige i forhold til hvor let man drejer og kan vælte på cyklen. Anti-tilt funktionen betyder at bagstellet ”vipper”, når man drejer i sving og at man holder en mere naturlig balance, ligesom man gør det på en almindelig cykel.

Har du rygproblemer så er tilt systemet også værd at fortrække at du slipper for at sidde skærvt på cykler grundet når vejen tit hælder lidt mod højre.

Tilt systemet kan slået fra hvis der er tidspunkter man ønsker en mere fast kørsel.


Kabine

Dine børn har en fantastisk panoramaudsigt gennem de store vinduer. Og du kan altid holde øje med dem gennem det lille vindue i taget. Fempunktsselerne giver maksimal sikkerhed og kan bruges fleksibelt til et barn i midten eller to børn ved siden af ​​hinanden.


Selesystem/pude

Fempunktsseler, der kan justeres til dit barns højde, giver maksimal sikkerhed og kan bruges fleksibelt til et barn i midten eller to børn ved siden af ​​hinanden. Sædehynderne er nemme at fjerne for nem rengøring og fås i forskellige farver.


Chike er udstyret med remtræk i stedet for alm. cykelkæde

Specifikation
SKU 02300234
Producent Chike
Country of Manufacture Tyskland
Model Chike e-kids Sort
Antal personer Op til 1-2 personer
elmotor model Shimano steps E-6100 Cargo
El motor nm 60 Nm
Max last / vægt 200 kg
Kassemål / lastrum Sæde bredde: 68 cm / Siddehøjde (op til kalechen): ca 65 cm
Egen vægt 38 kg
Frontstel Aluminium 7005
Bagstel Aluminium 7005
Bremser Tektro Auriga Twin T285
Skærme Originale Chike
Dæk foran: SCHWALBE " Big Apple" 50-305 Reflex / Bagpå: SCHWALBE "Big Ben" 55-406
Hjul 24" bagpå og 20" foran
Diverse infomationer:
 • Stel højde: 50 cm
 • Motor: Shimano E6100 Cargo
 • Batteri: 504 Wh
 • 36V/14Ah
 • Motor: 250 Watt
 • Tandhjul: GATES "CDX", 55 Z
 • Bremseskive bagpå: TEKTRO "TR160-24 ", 160mm
 • Bremseskrive foran: TEKTRO "TR140-22 ", 140mm
 • Kæde: GATES "CDX", Belt, 108 tænder
 • Oplader: SHIMANO 2 Ah
 • Eger: 2,0 mm rustfrie
 • Bagagebærer: ATRAN "Tour 365 AVS 20"
 • Controller: SHIMANO SW-E6000
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Chike e-kids Sort, Nexus Di2 og Shimano Steps Centermotor
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.