Nihola Family El Ladcykel

På lager
Varenummer
10002

Den ikoniske og storsælgende ladcykel, Nihola Family er en af de letteste ladcykler på marked og har en fantastisk let styreegenskab som alle kan håndtere. Søger du en ladcyklen som du nemt kan styre på cykelstien, så er dette lige cyklen for dig og din familie. Nihola Family ladcyklen styre direkte på forhjulene uden at kassen følger med. Denne eneskab giver dig den bedst mulige og letteste måde at styre en ladcykel på.

Cyklen har god plads op til 2 børn på op til ca. 7-8 år samt indkøb og er derfor ideel til den klassiske familie, hvor du skal til og fra arbejde og samtidig aflevere børn i vuggestue, børnehave eller til skolen.

Cyklen er standard udstyret med 250W el motor og har en batteri kapacitet på 396 Wh / 11 Ah. (Integreret i batteri på bagagebæreren) Du kan opgradere batteriet hvis du har brug for en større rækkevidde.

Desuden har Nihola Family 7 udvendige gear og hydrauliske skivebremser på forhjulene som giver maximal bremseeffekt.

Obs. cyklen er vist med ekstra udstyr.

25.999,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Nihola Family

Nihola Family ladcyklen er vores mest populære model til familier med børn. Family ladcyklen kan bære op til 100 kg i kabinen, og der er plads til 2 børn i alderen op til 7-8 år på bænken. Som et alternativ kan en barneseng eller autostol bruges i bunden af ​​kabinen, og et barn eller en voksen kan sidde på bænken. Bænken kan nemt tages af uden værktøj (hvis du f.eks. kun vil have en barneseng). Kabinen, som omgiver og beskytter børnene, giver ekstra ro i sindet, fordi stellet er bygget op af en lukket dobbeltrørsramme uden hjørner bestående af top- og bundrammerør, der er svejset sammen med 5 lodrette stålsektioner. Nihola Family ladcyklen er efter afprøvning blevet kaldt den bedste 3-hjulede ladcykel til børnetransport af den danske avis Politiken og den hollandske "Fietsersbond" (Hollandsk Cyklist Union).


Topkvalitets sorte alufælge, magura parkeringsbremse, skruer og beslag i rustfrit stål, indbyggede beslag til hundeseler, håndbygget dansk stel med ekstra vandrette forstærkende stålstænger i kabinen, aluminium sadelpind og kabinegulv, 8 kabiner farver i topkvalitets plast, sort pulverlakeret stel, vedligeholdelsesfri styring med hydraulisk dæmper.


Nihola Family har Naturligvis Walkassist

Walkassist kan give dig hjælp når du trækker cyklen eller skal have den op af en cykelkælder mm. Tænd displayet og hold minus knappen inde og walkassist aktiveres.. Hjælper op til 5 km/t. 


Se videopræsentation af Nihola Family

Specifikation
SKU 10002
Producent Nihola
Country of Manufacture Danmark
Model Nihola Family
Antal personer Op til 1-2 personer
elmotor model Promovec Cargo
Max last / vægt 100 kg + Fører
Totalbredde 85 / 89 cm
Totallængde 200 cm
Egen vægt 32 kg uden el motor
Bremser V-bremse bag og Hydrauliske skivebremser foran
Hjul 20" forhjul og 26" baghjul
Diverse infomationer:

Højde fra kabinegulv til Kalechetop: 104 cm
Højde fra barnebænk til Kalechetop: 78 cm
Transportkasse højde: 50 cm
Maks. bredde i kabine: 62 cm
Maks. længde i kabine: 88 cm
Indstigningshøjde: 57 cm

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Nihola Family El Ladcykel
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.