Selle Orient luksus Comfort Cykelsadel, Brun med håndtag

På lager
Varenummer
611331

Cykelsadel Selle Orient Comfort

Ultra Blød cykelsadel takket være den morderne Hi-Denisty PU skum.

Bruges bl.a. sidder på budcykler & Christiania cyklen standard og kan bruges af alle typer cykler som har en moderat oprejst kørestilling.

Sadlen har et praktisk bære håndtag sådan så du nemt kan løfte op i sadlen og vende cyklen rundt.

  • Mål: 260 x 214 mm
  • Vægt: 552 gram
  • Farve: Brun
299,00DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Cykelsadel Selle Orient Comfort

Blød cykelsadel som bl.a. sidder på budcykler & Christiania cyklen standard og kan bruges af alle typer cykler som har en moderat oprejst kørestilling.

Cykel sadlen er bygget til moderat siddestilling med blødere & større siddepuder hvor ens haleben sidder, i det man sidder mere oprejst på disse type cykler & ladcykler og ses ofte også på shoppingcykler hvor man har en ret stilling på cyklen.

  • Leveres uden sadelklampe.
Specifikation
Producent Christianiabikes
Country of Manufacture Danmark
SKU 611331
EAN nr. 8714868035495
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Selle Orient luksus Comfort Cykelsadel, Brun med håndtag
Spørgsmål til produktet
S

Sarah

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hævede en dårlig oplevelse med modellen til fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg fik desværre i første omgang solgt en Nicola family med nogle fabrikationsfejl, og ladcyklen faciliterede at jeg fik en helt ny. Da de samme fejl viste sig sørgede de for at den blev absolut lavet. Der støttebenet satte sig helt fast under frosten, ændrede de den planlagte to måneders opfyldning til ind i fremtiden, og lovede både at reparere det hvis det bliver siddende og at jeg kunne få den pakke jeg fik at vide jeg kunne købe service aftale til når jeg havde to måneders opfyldning, da jeg købte cyklen, trods prisen nu er steget. Tak Jesper for at hæve den i første omgang rigtig ærgerlige oplevelse med modellen til fem stjerner

Trustpilot
Thomas Monberg

Thomas Monberg

19.12.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk og hurtig service! Vi fik et låne-batteri da vores eget stod af. Altid god betjening, omend lang ventetid til reperationer - så book god tid i forvejen.

Google
M

Malou Storgaard

15.06.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at prøve dem ude på vejen. De har en lille bane inde i butikken. Vi skulle også prøve cykelhjelme. Der var et fint udvalg og af god kvalitet. Vi fandt endda en til vores datter. Og så kunne man endda købe kraftige klistermærker med refleks i som hun kunne pynte den med!! (Har gjort cykelhjelmen meget mere populær hos den 2 årige). Et lille område med kaffeautomat og sted hvor man kan sidde ned og et bord børnene kan tegne ved.

Google
K

Krista Roelsgaard

01.03.2022.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god butik, rigtig godt udvalg af ladcykler og cykelvogne. Gratis kaffe og legehjørne til børnene. Mulighed for at cykle en tur indenfor. Manglede dog lidt mere personale, for vi køber i hver fald ikke en ladcykel til 45.000, uden en godt snak om behov først ????

Google
© 2023 Ladcyklen.dk. All Rights Reserved.